Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı

BAŞVURU FORMU


Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz
Lütfen sizinle iletişime geçebileceğimiz geçerli bir mail adresi giriniz.
Lütfen sizinle iletişime geçebileceğimiz geçerli bir telefon numarası giriniz.
captcha captcha

Formunuz Kaydediliyor... Lütfen bekleyiniz.

Eğitimin Konusu:   Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı

Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı:

Aşçılık mesleğini ulusal ve uluslararası düzeyde yapıp bu alanda profesyonelleşmek isteyen adaylar için hazırlanmış olan programımız sektörün en donanımlı sertifika programıdır. Uygulamalı yapılacak programımızda derslerin içerikleri video olarak da katılımcıların erişimine açılacaktır. Eğitimimiz 4 ay boyunca hafta sonları yapılacak olup pratik ve teorik dersler içermektedir. Haliç Üniversitesi Gastronomi bölümü akademik kadrosunun yanı sıra sektörde ünlü şeflerden oluşan hoca kadrosu ile bu program sayesinde sizde sektörde yerinizi alabilirsiniz.

Eğitim İçeriği

1.Hafta- Birey ve Toplum için Beslenmenin Önemi.

9.Hafta- Etler;

2.Hafta- Mutfak Tasarımı ve Organizasyonu.

a- Kümes Hayvanları,

3.Hafta- Mutfakta Hijyen ve İş Güvenliği.

b- Pişirme Teknikleri.

4.Hafta- Doğrama Teknikleri.

10.Hafta-Deniz Ürünleri;

5.Hafta- Pişirme Teknikleri.

a-Pişirme Teknikleri

6.Hafta- Çorbalar,

11.Hafta- Soslar;

a-Çeşitleri

12.Hafta- Makarna Uygulamaları.

b- Et suyu çıkarma

13.Hafta- Salata ve Salata Sosları.

7.Hafta- Çorbalar,

14.Hafta-Mezeler.

c- Çeşitleri

15.Hafta- Unlu Mamuller Yapım Teknikleri

d- Çorba terbiyeleri.

16.Hafta- Sunum Teknikleri.(Prezantasyon)

8.Hafta- Etler;

a- Kasaplık Hayvan Etleri,

b-Pişirme Teknikleri.

  • Katılımcılara Verilmek Üzere;
    1.Ders İçeriklerine ait video
    2.Ders Kitabı
    3.Reçete Kitapçığı
    4.Bıçak Seti
    5.Kıyafet Seti
      -1 Şef Ceketi
      -1 Şef Pantolonu
      -1 Şef Önlüğü
      -1 Kep
      -1 Çift Mutfak Ayakkabısı
     

Eğitim Tarihi:  12 Şubat 2022

Eğitim Süresi:  180 Saat

Sertifika Hakkında:

Rektörlük Onaylı Eğitim Sertifikası

Eğitim Yeri:

Eğitimlerimiz Sosyal Mesafe ve Hijyen kuralları dikkate alınarak Haliç Üniversitesi Levent Yerleşkesinde örgün yapılacaktır. Ancak hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının ve kısıtlamaların devam etmesi durumunda online olarak gerçekleşecektir.

Eğitmenler: 

Öğr. Gör. Gülden ATAY
Gıda Mühendisi Aydan DALBASTI
Şef Zeki KARA
Şef Ayşe Nil DİNLER
Öğr. Gör. Ayşem IŞIK
Şef Sefa SABIRLI
Şef Alican GÜNDÜZ 

Ödeme Bilgileri:

  • Kredi Kartına taksit imkânı
  • Banka EFT veya Havale,

Banka Hesap Numarası:

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Vakıflar bankası –Mercan Şubesi

HESAP NO: 15800 7302151097

IBAN NUMARAMIZ: TR980001500158007302151097

  • Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI- TC KİMLİK NO  - ADSOYAD yazılması gerekmektedir.

Eğitim Detayları Hakkında:

Feride Nur AYRANCI  ferideayranci@halic.edu.tr 

0212 944 24 44 /  3036    -   533 702 44 69