Profesyonel Pastacılık Sertifika Programı

4,6 (17 oylama)
 Son Güncelleme Tarihi: 07/2025
 Türkçe

Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı
eğitimimize göz atabilirsiniz.

Eğitime Genel Bakış

 

Profesyonel Pastacılık Sertifika Programı'nın toplam 10 hafta yürütülmesi planlanmaktadır. Eğitimler her cumartesi ve pazar günü, saat 09.00-17.00 arasında, Haliç Üniversitesi 5. Levent Kampüsünde yürütülecektir.

Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı: Pastacılık mesleğine gönül veren ve modern çağın mutfak alanındaki en önemli yüzü olarak ortaya çıkmaya başlayan pastacılık mesleğine kavuşarak kendi işletmesini kurmak veya "Sektörde ben de varım!" demek isteyen kişiler için hazırlanmış bir programdır. 10 haftalık süreci kapsayan bu eğitimde;

  • Pastacılığın tarihi ve temel pastacılık bilgileri
  • Kimyasal reaksiyonların ve gıda biliminin pastacılıktaki yeri
  • Pastacı kremaları
  • Pastacılık sosları vb. ürünlerin yapımı
  • Ekmek çeşitleri
  • Dünya mutfağından tatlılar
  • Tatlı sunumları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Eğitim Sonunda Sahip Olunan Sertifikalar:

  • e-Devlet ve Haliç Üniversitesi onaylı "Profesyonel Pastacılık Eğitim Sertifikası"
  • Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifikası

"Çağın mesleği olan pastacılıkta ben de varım!" demek istiyorsanız sizleri de Haliç Üniversitesi ailesine bekleriz.

Yorumlar

Paylaş:

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. TAMAM