Eğitime Genel Bakış
Eğitimimizin 4 hafta teorik + 10 hafta uygulamalı olarak toplam 14 hafta yürütülmesi planlanmaktadır. Eğitimler her cumartesi ve pazar günü, saat 09.00-17.00 arasında, Haliç Üniversitesi 5. Levent Kampüsünde yürütülecektir.
Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı:
Aşçılığı mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için olan bu program, uluslararası temel aşçılık tekniklerini inovatif (geliştirici ve keşfedici) olarak adaylara kazandırma ilkesiyle hazırlanmış programdır. Profesyonel aşçılık eğitimi 14 haftalık dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir. Eğitimini tamamlayan katılımcılarımız, profesyonel mutfak çalışan adayı olarak işletmelerde kariyerine başlayacak seviyeye gelir.
Eğitim Sonunda Sahip Olunan Sertifikalar:
- e-Devlet ve Haliç Üniversitesi onaylı Profesyonel Aşçılık Eğitim Sertifikası
- Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifikası
Yorumlar