Erasmus’a Gidecek Öğrencilere Yönelik ‘’Hızlandırılmış Dil Kursu’’

Eğitimin Konusu: Erasmus’a Gidecek Öğrencilere Yönelik ‘’Hızlandırılmış Dil Kursu’’

Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı: Bu kurs, Erasmus’a gidecek olan ve İngilizcesi B2 düzeyinde olan öğrenciler için hazırlanmıştır. Toplam 80 saatlik olan kursumuzun başlangıcında bir seviye tespit sınavı uygulanacaktır. %80 devam zorunluluğu mevcuttur. Kurs programı öğrencilerin okuma, yazma, anlama ve konuşma becerilerini geliştirebilmek adına hazırlanmıştır.

Eğitime Kimler Katılabilir:

• Erasmus’a gidecek olan ve İngilizcesi B2 düzeyinde olan öğrenciler

Eğitim Tarihi: Planlanıyor.

Eğitim Süresi: 80 Saat

Sertifika Hakkında: Rektörlük Onaylı ve E-Devlet'te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası

Sütlüce Kampüs

Not:

1. Eğitimlerimiz Sosyal Mesafe ve Hijyen kuralları dikkate alınarak örgün yapılacaktır. Ancak hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının ve kısıtlamaların devam etmesi durumunda online olarak gerçekleşecektir.

2. Kampüse girişte, 2 yada daha fazla aşı yaptırmış olmanız gerekmektedir. Son 6 ay içinde Covid19 virüsüne yakalanmış iseniz, 1 doz aşı yaptırmış olmanız gerekmektedir. Aşı olmayan katılımcılarımız ise son 72 saat içerisinde PCR testi yaptırmış ve sonucunun negatif çıkması gerekmektedir.

• Kredi Kartına taksit imkânı
  • Banka EFT veya Havale,

• Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI- TC KİMLİK NO  - ADSOYAD yazılması gerekmektedir.

Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

0533 702 44 69 / 0212 924 24 44, Dahili: 3036