SLider-3-1900x800

Haliç Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, Sürekli Eğitim Merkezimizin kuruluş amacı; çağdaş bilimsel anlayışı ile işletmelerimizin gereksinim duydukları kuramsal bilgileri uygulama alanlarına en sağlıklı şekilde aktarmaktır.

Her öğrenim düzeyinde bulunan ve tümüyle meslek edindirmeye yönelik olan sertifika programlarımız, günümüz işletmelerinde çalışan personellerin sahip olması gereken bilgileri katılımcılarına en gelişmiş çağdaş eğitim yöntemiyle sunmaktadır.

Üniversite ve iş yaşamının içinden gelen, seçkin, konusunda uzman ve deneyimli eğitim kadromuzla; tüm programlarımızda nitelikten ödün vermeyen misyonunu ve kaliteli eğitim-öğretim vizyonunu amaç edinerek her alanda faaliyet gösteren sektörlere yönelik, gerekli olan nitelikli insan gücünü sağlayabilmeleri için en doğru eğitim ve geliştirme hizmetini vermektedir.

Eğitim ve geliştirme programları dışında ağırlıklı olarak HALİÇSEM‘in çalışmaları arasında yer alan  bir diğer konu ise; her kesim (sektör)’de faaliyet gösteren işletmelerimizin gereksinimleri doğrultusunda vermekte olduğumuz danışmanlık hizmetleri yer almaktadır.

Her kesimdeki işletme yönetimlerimizin vaki istemleri doğrultusunda ve çeşitli alanlarda danışmanlık ya da proje Danışmanlığı hizmetleri T.C.Haliç Üniversitesi’nin garantisi altında sürdürülmektedir.