22.02.2025-01.06.2025 tarihleri arasında, 4 hafta teorik + 10 hafta uygulamalı olarak toplam 14 hafta yürütülmesi planlanmaktadır. Eğitimler her cumartesi ve pazar günü, saat 09.00-17.00 arasında, Haliç Üniversitesi 5. Levent Kampüsünde yürütülecektir.
Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı:
Aşçılığı mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için olan bu program, uluslararası temel aşçılık tekniklerini inovatif (geliştirici ve keşfedici) olarak adaylara kazandırma ilkesiyle hazırlanmış programdır. Profesyonel aşçılık eğitimi 14 haftalık dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir. Eğitimini tamamlayan katılımcılarımız, profesyonel mutfak çalışan adayı olarak işletmelerde kariyerine başlayacak seviyeye gelir.
Eğitim Sonunda Sahip Olunan Sertifikalar:
Kredi kartıyla Online Sanal POS olarak ödeme yapılacaktır.
Sadece eğitim kampanyası düzenleyen bankalara ait kredi kartlarında vade farksız taksit yapılabilecektir.
Banka EFT veya Havale için hesap bilgilerimiz aşağıdadır.
Banka Hesap Bilgisi
T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ
Vakıflar Bankası – Mercan Şubesi
Hesap No: 15800 7302151097
IBAN: TR98 0001 5001 5800 7302 1510 97
Not: Ödeme yapılırken açıklama kısmına, eğitimi alacak kişinin adı soyadı ve T.C. kimlik numarasının yazılması zorunludur.
Formu doldurun size dönüş yapalım.
Merkezimiz; düzenlediği eğitim programları çerçevesinde 5.344 üzerinde katılımcıya sertifikalı eğitimler ve seminerler düzenlemiş olup programları başarıyla tamamlayan tüm katılımcılara Uluslararası geçerliliği olan, E-Devlet sisteminde sorgulanabilen, Rektörlük onaylı Eğitim Sertifikası verilmektedir.
Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM üyesidir.