Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı: Aşçılık mesleğini ulusal ve uluslararası düzeyde yapıp bu alanda profesyonelleşmek isteyen adaylar için hazırlanmış olan programımız sektörün en donanımlı sertifika programıdır. Uygulamalı yapılacak programımızda derslerin içerikleri video olarak da katılımcıların erişimine açılacaktır. Eğitimimiz 4 ay boyunca hafta sonları yapılacak olup pratik ve teorik dersler içermektedir. Haliç Üniversitesi Gastronomi bölümü akademik kadrosunun yanı sıra sektörde ünlü şeflerden oluşan hoca kadrosu ile bu program sayesinde sizde sektörde yerinizi alabilirsiniz.
Katılımcılara Verilmek Üzere;
1.Ders İçeriklerine ait video
2.Ders Kitabı
3.Reçete Kitapçığı
4.Bıçak Seti
5.Şef Önlüğü
Birey ve Toplum için Beslenmenin Önemi
Mutfak Tasarımı ve Organizasyonu.
Mutfakta Hijyen ve İş Güvenliği.
Doğrama Teknikleri.
Pişirme Teknikleri.
Çorbalar.
Çorbalar.
Etler
Etler
Deniz Ürünleri
Soslar
Makarna Uygulamaları.
Salata ve Salata Sosları.
Mezeler.
Unlu Mamuller Yapım Teknikleri
Sunum Teknikleri.(Prezantasyon)
Formu doldurun size dönüş yapalım.
Merkezimiz; düzenlediği eğitim programları çerçevesinde 5.344 üzerinde katılımcıya sertifikalı eğitimler ve seminerler düzenlemiş olup programları başarıyla tamamlayan tüm katılımcılara Uluslararası geçerliliği olan, E-Devlet sisteminde sorgulanabilen, Rektörlük onaylı Eğitim Sertifikası verilmektedir.
Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM üyesidir.