Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı:
Aşçılığı mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için olan program uluslararası temel aşçılık tekniklerini inovatif (geliştirici ve keşfedici) olarak adaylara kazandırma ilkesiyle hazırlanmış programdır. Profesyonel aşçılık eğitimi 4 aylık dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir. Eğitimini tamamlayan katılımcılarımız uluslararası profesyonel mutfak çalışan adayı olarak yurt içi ve yurt dışındaki işletmelerde kariyerlerine başlayacak seviyeye gelirler.
HALİÇSEM Profesyonel Aşçılık Mezunlarının Sahip Olduğu Sertifikalar
✔️ E-devlet’ten sorgulanabilir “Profesyonel Aşçılık” Eğitim Sertifikası
✔️ Haliç Üniversitesi Rektörlüğü ve Sürekli Eğitim Merkez Müdürlüğü Onaylı “Profesyonel Pastacılık” Eğitim Sertifikası
✔️ ''Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi" Eğitim Sertifikası
✔️ Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Sertifikası
Eğitim İçeriğimizde Bulunan ve Öğrencilerimize Verdiğimiz Mutfak Setimiz
Formu doldurun size dönüş yapalım.
Merkezimiz; düzenlediği eğitim programları çerçevesinde 5.344 üzerinde katılımcıya sertifikalı eğitimler ve seminerler düzenlemiş olup programları başarıyla tamamlayan tüm katılımcılara Uluslararası geçerliliği olan, E-Devlet sisteminde sorgulanabilen, Rektörlük onaylı Eğitim Sertifikası verilmektedir.
Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM üyesidir.