Yenilebilir Yabani Otlar Ve Pişirme Teknikleri - (Kod: 2425)

Eğitimin içeriği: Doğadan toplanan yenilebilir yabani otların tanıtımı ve Türk Mutfağındaki farklı pişirme teknikleri ile ilgili uygulamalı workshop ve ders bitiminde tadımı yapılacaktır.

Katılımcılar yenilebilir yabani otları tanıyabilecek, yenilebilir olanları ve doğada ne şekilde toplanabileceklerini öğrenebilecek. Daha sonraki mutfak uygulama bölümünde ise bu otlar ile yemek ve meze yapabilmeyi öğrenecekler

Katılım Şartları: Katılımcılar kendi kıyafetleri ile workshopa katılabilecekler. Kullanacakları mutfak önlükleri ve pişirme ekipmanları tarafımızdan sağlanacaktır.

Eğitmenler Hakkında:

Mehmet Kavanoz Londra ve San Francisco’da çeşitli restoranlarda çalışmıştır. Türkiye’ye döndükten sonra 2009 ile 2017 yılları arasında Kadıköy- Çiya sofrasında şeflik yapmıştır. Uzmanlık alanı olan yenilebilir yabani otlar ve Türk Mutfağındaki pişirme teknikleri ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışında çeşitli seminerler ve workshoplar düzenlemiştir. Halen Haliç Üniversitesi Aşçılık Programında öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Belgelendirme Hakkında : Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Tarihi :   19 Nisan 2020

Eğitim Yeri : Haliç Üniversitesi Levent Yerleşkesinde / Mutfak Atölyesi

Kurs Saatleri : 13:00- 16:00 ( 3 saat)

Eğitim Fiyatı: 250 TL.