Modern Okçuluk Eğitimi Sertifika Programı

Eğitimin Konusu:  Modern Okçuluk Eğitimi Sertifika Programı

Eğitimin İçeriği:

Olimpik bir spor dalı olan okçuluk branşıyla ilgili temel konuların detaylı olarak anlatılması ve okçuluk sporunun tanıtımının yapılması, okçuluk sporunda kullanılan yaylar ve bu malzemelerin kurulum aşamalarının görsel olarak aktarılması, doğru bir ok atışı gerçekleştirmek için uygulanması gereken temel tekniklerin tüm adımlarıyla anlatılması, uluslararası okçuluk kuralları kapsamında yarışma disipliniyle alakalı bilgilerin anlatılması ve okçuluk branşının tarihi ve diğer temel konular anlatılarak bu sporun tanıtılması sağlanır. Yay ve sporcu ekipmanları tanıtılarak, bu ekipmanların kurulum aşamaları ve kullanım amaçları öğretilir. Temel duruş ve atış teknikleri detaylı olarak görsel yöntemlerle anlatılarak doğru bir teknikle atış yapılması amaçlanır. Yarışma kuralları, atış mesafeleri, yarışma kategorileri ve yaş grupları gibi yarışma disipliniyle alakalı tüm konuların öğrenilmesi amaçlanır. Görsel yöntemlerle aktarılacak olan okçuluk sporuna yönelik ısınma-soğuma ve egzersiz hareketlerinin neler olduğu hakkında bilgi sahibi olunması ve uygulanması sağlanır.

Katılım Şartları:

18 yaş üzerinde kendi gelişimine katkıda bulunmak isteyen herkes açıktır.

Rektörlük Onaylı ve E-Devlet'te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası

Güzeltepe Mahallesi, 15 Temmuz Şehitleri Caddesi, No: 14/12 34060 Eyüpsultan - İSTANBUL

* Eğitimlerimiz Sosyal Mesafe ve Hijyen kuralları dikkate alınarak örgün yapılacaktır. Ancak hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının ve kısıtlamaların devam etmesi durumunda online olarak gerçekleşecektir.

Eğitim Tarihi: Planlanıyor

Eğitim Şekli: Örgün