İngiltere'de Sertifikalı İngilizce Dil Eğitimi ve Yaz Kampı

Eğitimin Konusu   İngiltere’de 1 Haftalık İngilizce Dil Eğitimi ve Kamp

Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı:

Öğrencinin katılacağı dil okulunda İngilizce’yi teorik ve uygulamalı (pratik) olarak öğrenmesi, sosyal aktivitelerle sınıf dışında hayatın içinde öğrenilenlerin pratik olarak kullanılması amaçlanmaktadır.

Eğitim İçeriği:

Eğitim içeriği katılımcıların hedeflerine özel olarak hazırlayan deneyimli öğretmenler eşliğinde, küçük gruplar hâlinde öğrenmenizi, size özel ihtiyaçlarınız doğrultusunda konuşma, dinleme ve yazma becerilerinizi geliştirmeniz için tasarlanmıştır.

Eğitime Kimler Katılabilir:

• Öğrenciler (18-30 yaş aralığında)
  • İngiltere ‘de yaşamı deneyimlemek isteyenler
  • İngilizce öğrenmek isteyenler
  • İş değişikliği yapmak isteyenler
  • İngiltere ile iş yapan şirketlerde çalışmakta olan yöneticiler ve yönetici adayları

British Council Onaylı İngilizce Dil Sertifikası

• Eğitim merkezimiz Londra'da, ulaşım bağlantılarına sahip, Londra’nın simge yapılarına (British Museum, Oxford Circus, vb.) yürüme mesafesinde yer almaktadır.
  • Londra’nın merkezinde 100 yıllık bir binada modern olarak dizayn edilmiş. Londra'daki en büyük İngilizce dil okullarından bir tanesidir. Tüm eğitim ve eğitmenlerimiz Uluslararası alanda tanınmış olan British Council tarafından akredite edilmiştir.

Eğitime Neler Dâhildir:

• Gidiş dönüş uçak bileti.
  • Akredite edilmiş yabancı eğitmenler eşliğinde alınacak İngilizce eğitim ücretleri.
  • Konaklama.
  • 7/24 Supervisor desteği.
  • Kullanılacak tüm eğitim materyalleri.
  • Program dâhilinde yapılacak olan tüm sosyal aktivite ve aktivite materyalleri.
  • BRITISH COUNCIL onaylı sertifika.

Ödemeler Hakkında Genel Bilgi:

• Katılımcıların İngiltere’deki kişisel harcamaları (yeme-içme vb.) ve Türkiye’ de başvuru sırasında ödenecek olan vize harç/hizmet ücret ödemeleri dâhil değildir.
  • Vize ücreti (hizmet ücreti ve İngiltere’ den alınacak okul kayıt kabul mektubu) yaklaşık olarak 355 GBP’ dir.
  • Öğrencinin İngiltere’ deki okula kabul edildiğine dair onay yazısının alınması ve İngiltere’ deki okula kabul edilmesi tek başına Birleşik Krallık topraklarına giriş için yeterli değildir.  Vizenin onaylanması konusunda tek yetkili/karar verici makam başvuruyu değerlendirecek olan İngiliz Konsolosluğu’dur. Vize başvurularına ortalama 2 haftada yanıt alınmakta olup başvurusu İngiltere Konsolosluğu tarafından onaylanan her bir öğrenciye 6 ay süreli short time student vize alınacaktır.
  • Eğitim ücreti ödemesi vize sonuçlanıp onaylandıktan sonra nakit veya kredi kartı ile yapılacaktır. (Vize Sonuçlanmadan Katılımcılardan Herhangi Ödeme Yapması İstenmeyecektir.)

Eğitim Tarihi: Ağustos-Eylül-Ekim 2021

Eğitim Süresi:  1 Hafta

• Eğitim ücreti vize ve işlem ücretleri hariç 1.100 GBP’dir.
  • Banka EFT veya Havale,

5E Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon

Buyan ÖZÜPAK (Yapı Kredi)

Yapı Kredi-Topkapı Davutpaşa Şubesi