İngiltere’de 1 Aylık İngilizce IELTS ve TOEFL Kursu

Eğitimin Konusu:    İngiltere’de 1 Aylık İngilizce IELTS ve TOEFL Kursu

Eğitimin İçeriği ve Programın Amacı:

Öğrencinin katılacağı dil okulunda İngilizce’yi teorik ve uygulamalı (pratik) olarak öğrenmesi, sosyal aktivitelerle sınıf dışında hayatın içinde öğrenilenlerin pratik olarak kullanılması amaçlanmaktadır.

Eğitim İçeriği:

1. Genel İngilizce Kursları
  • Elementary
  • Pre-Intermediate
  • İntermediate
  • Upper intermediate
  • Advanced

Olmak üzere 5 temel seviyeden oluşmaktadır. Programlar gramer ağırlıklı olan tüm seviyelerde tamamen İngiliz öğretmenler tarafından yürütülmektedir.

1. Sınav Kursları ( IELTS ve TOEFL )

Yurtiçi / Yurtdışında lisansüstü eğitim yapmak isteyen öğrenciler için IELTS /TOEFL sınavlarına hazırlık kurslarıdır.

1. Özel Amaçlı İngilizce Kursu

Bu kurs, çeşitli Meslek gruplarına ve farklı branşlara yönelik profesyonel becerilerle mesleki formasyona yönelik İngilizce eğitimini amaçlamaktadır.

1. Platin Kurs

Dil becerilerini olabildiğince hızlı ve verimli bir şekilde geliştirmek isteyen öğrenciler için özelleştirilmiş programdır.

Eğitime Kimler Katılabilir:

• Öğrenciler (18 yaşından büyük)
  • Yurtiçi/yurtdışı akademik kariyer yapmak isteyenler
  • İngiltere‘ de yaşamı deneyimlemek isteyenler
  • İngilizce öğrenmek isteyenler
  • İş değişikliği yapmak isteyenler
  • İngiltere ile iş yapan şirketlerde çalışmakta olan yöneticiler ve yönetici adayları

British Council Onaylı İngilizce Dil Sertifikası

Sınav kursları eğitim alanlar için IELTS /TOEFL belgesi

• Eğitim merkezimiz Londra'da, ulaşım bağlantılarına sahip, Londra’nın simge yapılarına (British Museum, Oxford Circus, vb.) yürüme mesafesinde yer almaktadır.
  • Londra’nın merkezinde 100 yıllık bir binada modern olarak dizayn edilmiş. Londra'daki en büyük İngilizce dil okullarından bir tanesidir. Tüm eğitim ve eğitmenlerimiz Uluslararası alanda tanınmış olan British Council tarafından akredite edilmiştir.

Eğitime Neler Dâhildir:

• Gidiş dönüş uçak bileti.
  • Akredite edilmiş yabancı eğitmenler eşliğinde alınacak İngilizce eğitim ücretleri.
  • Konaklama.
  • 7/24 Supervisor desteği.
  • Kullanılacak tüm eğitim materyalleri.
  • Program dâhilinde yapılacak olan tüm sosyal aktivite ve aktivite materyalleri.
  • BRITISH COUNCIL onaylı sertifika/ Sınav kursları eğitim alanlar için IELTS /TOEFL belgesi

Program Hakkında Genel Bilgi:

• Katılımcıların İngiltere’deki kişisel harcamaları (yeme-içme vb.) ve Türkiye’ de başvuru sırasında ödenecek olan vize harç/hizmet ücret ödemeleri dâhil değildir.
  • Vize ücreti (hizmet ücreti ve İngiltere’ den alınacak okul kayıt kabul mektubu) yaklaşık olarak 355 GBP’ dir.
  • Öğrencinin İngiltere’ deki okula kabul edildiğine dair onay yazısının alınması ve İngiltere’ deki okula kabul edilmesi tek başına Birleşik Krallık topraklarına giriş için yeterli değildir.  Vizenin onaylanması konusunda tek yetkili/karar verici makam başvuruyu değerlendirecek olan İngiliz Konsolosluğu’dur. Vize başvurularına ortalama 2 haftada yanıt alınmakta olup başvurusu İngiltere Konsolosluğu tarafından onaylanan her bir öğrenciye 6 ay süreli short time student vize alınacaktır.
  • Eğitim ücreti ödemesi vize sonuçlanıp onaylandıktan sonra nakit veya kredi kartı ile yapılacaktır. (Vize Sonuçlanmadan Katılımcılardan Herhangi Ödeme Yapması İstenmeyecektir.)
  • Tanıtım videosu için https://www.youtube.com/watch?v=TFMCdv_RmoIizleyebilirsiniz

Kayıt Süreci

• Ön kayıt
  • Vize işlemleri
  • Vize onay süreci
  • Eğitim ücreti ve kesin kayıt
  • Tarih belirleme
  • Hava limanında buluşma

Eğitim Tarihi: Planlanıyor.

Eğitim Süresi: 1 Aylık Kurs ( istenildiğinde aylık olarak uzatılır.)

Eğitim Şekli: Örgün

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ?

• Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI- TC KİMLİK NO  - ADSOYAD yazılması gerekmektedir.

Bilgi ve Kayıt İçin0533 634 51 91  /  info@edubritish.com

Çağrı Merkezi :  (0212) 709 07 24  /    info@5eegitim.com