Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi Sertifika Programı

Eğitimin Konusu: Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi Sertifika Programı

Eğitimin içeriği:

Gebelik, fiziksel ve psikolojik değişimlerin yaşandığı bir dönemdir. Gebelerin kendisi ve bebeği ile ilgili endişeleri, doğum ve lohusalık döneminin kaygılı ve sıkıntılı geçmesine neden olmaktadır. Gebenin doğuma aktif bir şekilde katılması, sağlıklı bir bebek sahibi olması, doğum sürecini rahat geçirmesi için doğum öncesi eğitimler çok önemlidir. Gebelik döneminde yapılan eğitimler, anne adayını doğuma hazırlamakta, aileyi fiziksel ve psikolojik doğum sürecine dâhil etmektedir. Ülkemiz mevcut şartları göz önüne alındığında ebe ve diğer sağlık profesyonelleri için Gebeliğe be Doğuma Hazırlık Eğitimi almak ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacı karşılamak üzere ise programımız planlanmıştır. Eğitim sonunda katılımcılar doğuma hazırlık felsefeleri ve temel doğrultusunda; doğuma hazırlık eğitimi planlayabilir ve yürütebilir. Gebe bilgilendirme ve danışmanlık eğitimlerini yürütebilir. Doğum destekçisi olarak hizmet verebilir. Evde bakım hizmetleri içinde lohusalık ve bebek bakımı yapabilir ve bu alanlarda hizmet verebilir.

Katılım Şartları: Hemşire, Ebe, Doktor ve ilgili alanların üniversite son sınıf öğrencisi olmak

Rektörlük Onaylı ve E-Devlet'te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası

Sütlüce Kampüs

Not:

1. Eğitimlerimiz Sosyal Mesafe ve Hijyen kuralları dikkate alınarak örgün yapılacaktır. Ancak hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının ve kısıtlamaların devam etmesi durumunda online olarak gerçekleşecektir.

2. Kampüse girişte, 2 yada daha fazla aşı yaptırmış olmanız gerekmektedir. Son 6 ay içinde Covid19 virüsüne yakalanmış iseniz, 1 doz aşı yaptırmış olmanız gerekmektedir. Aşı olmayan katılımcılarımız ise son 72 saat içerisinde PCR testi yaptırmış ve sonucunun negatif çıkması gerekmektedir.

Eğitim Tarihi: Planlanıyor

Kurs Saatleri

09.00-19.00 (Kurs toplam 80 saat sürecektir)

• Kredi Kartına taksit imkânı