Yardımcı Fitness Eğitmenliği

Genel Bakış

Bu programın amacı, sağlık ve spor sektöründe değerlere saygılı, araştırıcı, sorgulayıcı ve çözümleyici; görev aldıkları kurumda liderlik yapabilecek bilgi üreten ve paylaşan profesyonel eğitmenler yetiştirmektir. Eğitim alan kişilerin kendi branşlarında, gelişmiş, yenilikçi, kapsamlı eğitimler ile tam donanımlı hale gelmelerini sağlamaktır.

Bu Program Kimler İçin?

Bu programa, başvurulan tarihte 18 yaşından gün almış olan ve en az lise ve dengi okullardan mezun olan herkes katılabilir.

Bilgiler

Eğitim programında görev alacak eğitmenler sektörde çalışan ve uygulamalarıyla bilinen, konularında uzman kişilerdir. Eğitim programı teorik ve pratik derslerden oluşan 118 saatlik bir programdır.
Bu programda fitness ve wellness stratejileri, insan anatomi ve fizyolojisi, kardio-vasküler ve kassal kuvvet /dayanıklılık çalışma prensipleri, fitness ekipmanları tanıtımı, iletişim teknikleri gibi başlıklarda dersler olacaktır.

Belgelendirme

Eğitimi başarı ile tamamlayan kişilere T.C. Haliç Üniversitesi Eğitim Sertifikası verilecektir.

Ek Notlar

Gerekli Belgeler: Başvuru Formu, 4 adet orijinal vesikalık, ödendi belgesi (dekont), lise diploması ve/veya üniversite öğrenci belgesi, sağlık raporu, sabıka kaydı, yabancı uyruklular için oturum belgesi.

Katılımcılara Kazandırdığı Yararlar

Türkiye’de ilk defa bir üniversite ve bir spor kulübü işbirliği içerisinde yürütülen bu programdan başarı ile mezun olanlar MAC (Mars Athletic Club) spor kulüplerinde çalışma şansı yakalayabileceklerdir.

Gerekli Malzemeler

Katılımcılar, uygulamalı derslere eğitim şartlarına uygun spor kıyafet ile katılmalıdır (spor pantolon, spor üst, spor ayakkabısı vb..) –