Images-loading

Temel Pastacılık ve Ekmekçilik

1. Ders
Temel Ekmekçilik, Ekmek Ve Sandwıch Çeşitleri, Mayalama
(Cavit Ünal,Serkan Bozkurt)

2. Ders
Sütlü Tatlılar
(Cavit Ünal,Fatih Açıkça)

3. Ders
Cheescake Çeşitleri Ve Sosları
(Serkan Bozkurt,Fatih Açıkça)

4. Ders
Kekler Ve Muffinler
(Serkan Bozkurt,Fatih Açıkça)

5. Ders
Özel Gün Ve Special Tatlı Tuzlu Kurabiye Çeşitleri
(Cavit Ünal,Serkan Bozkurt)

6.Ders
Yaş Pasta Yapımı, Pandispanya, Cream Patısserie, Ganaj Ve Çikolata Sos Yapımı
(Zeynep Ada,Serkan Bozkurt)

7. Ders
Tuzlu Ve Tatlı Tart Çeşitleri
(Serkan Bozkurt,Fatih Açıkça)

8. Ders
Dökme Ve Dolgulu Çikolata Yapımı
(Ahmet Çakır,Cavit Ünal)

Kişibaşı 3.750 Tl+Kdv
Bilgi için: Gülden ATAY : 0533 358 77 76

PAYLAŞ