Images-loading

Meze Atölyeleri - (Kod: 2277)

Eğitimin Konusu:  İstanbul Meze Atölyeleri

Eğitimin içeriği :Bu topraklarda binlerce yıl iç içe yaşamış olan Rumlar, Ermeniler, Levantenler, Museviler, Kürtler, Aleviler, Süryaniler, Çerkezler, Gürcüler, Sakızlılar, Akdenizliler, Karadenizliler, Kapadokyalılar ve daha nice kültürlerin her biri kendi tatlarını ekleyerek İstanbul Mutfağını oluşturmuşlardır. Bu yüzdendir ki kendi aurası gibi eşsiz benzersiz ve çok lezzetli bir mutfağa da sahiptir.

İstanbul da yaşamış olmanın verdiği çok kültürlü çok sesli hayat biçiminin mutfağımıza yansımalarının harika lezzetlerini bir arada tatmak, bunların hikayelerini dinlemek, bu güzel lezzetleri ailemiz ve sevdiklerimizle paylaşmak deneyimini gelin bizden yani bu işi en doğru çatısı  olan bir  Üniversite çatsı altında öğrenin!!

Hepsi birbirinden lezzetli ve farklı kültürlere ait ama bir o kadar da hepimizin olan bu birbirinden güzel tatları öğrenmenin bizlere katacağı büyük zenginliğe

Katılım Şartları: Katılım herkese açıktır.

Eğitmenler Hakkında  Birbirinden usta şeflerimiz ve ayrıca İstanbul Gastronomi Kültürü üzerine araştırmalar yaparak kitaplar yazmış ve aynı zamanda İstanbul Mezelerini yaşatmayı kendine misyon edinmiş bir marka olan  “Mezedaki” nin sahibi yazar sn. Meri Çevik Simyonidis de Atölyeye katılacak ve katılımcılara İstanbul Mutfağı ile alakalı olarak kendi deneyimlerini paylaşacaktır

Belgelendirme Hakkında

Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı katılım sertifikası  verilecektir.

Eğitim Tarihi

22.02.2020
29.02.2020

Eğitim Yeri

Haliç Üniversitesi Levent Yerleşkesi

Kurs Saatleri

01:30 – 16:00

Eğitim Fiyatı  150 TL + KDV

PAYLAŞ