2018 – Emzirme Koçluğu - (Kod: 2165)

Emzirme Koçluğu

Kolay ve heyecanlı olarak bilinen emzirme işlemi anneler için bazen zor durumlar haline gelebilmektedir. Bu gibi durumlarda anneler Emzirme Koçluğu nedir? gibi sorularla araştırmalar yapmaktadır.

Bebeğini kucağına almaya hazırlanan; yeni doğum yapmış ve yeni bir sürece giren , heyecanlı  ,kaygılı , korkuları olan anneyi eleştirmeden ihtiyacı olan eğitimi vermek ve destek olmaktır.

Annenin ve bebeğin konforunu sağlar.  Lohusalık döneminde olan anneye uygun beslenme – egzersiz ve bebek bakımı – emzirme konularında eğitim verir. Böylelikle annenin kendine olan güvenini arttır ve bebeği ile daha kaliteli zaman geçirmesini öğretmiş olur.

Emzirme koçluğu, doğumdan önce başlayarak doğumdan sonra da annelere yardım için bulunmaktadır. Bu konuda bulunan eğitim ve tecrübeli olarak doğru emzirme tekniklerinde yardımcı olmaktadır. Emzirme koçlarından yardım almak isteyen anneler;

• – Bebeklerin meme tutmaması ile zorlanan anneler
  • – Sütlerinin kesildiğini düşünen anneler
  • Sütünün yaramadığını zannederek süt vermekten vazgeçen anneler
  • – Göğüs ucu olarak uygun olmayan anneler
  • – Göğüs ucunda yaraların sürekli bulunduğu anneler
  • – Süt sağma ve saklama koşullarında uygun yöntemler öğrenmek isteyen anneler şeklinde daha birçok anneler ve anne adayları bulunmaktadır.

Emzirme Koçluğu online eğitim konusunda uzman eğitmenler ile çalışan sitemizde en iyi şartlarda eğitim almanız ve emzirme konusunda kaygıları olan annelere sertifikalı olarak yardım etmenizde mümkün olmaktadır.

Emzirme Koçu Anne Ve Bebeğe Nasıl Destek Verir?

Emzirme koçluğu eğitimi alarak kaygılı annelerin ve babaların mutlu olarak bebekleriyle zaman geçirmeleri artık mümkün olmaktadır.

• – Bebeğin meme algılaması
  • – Gittikçe zayıflayan ya da kilo alamayan bebeklerin olmasında
  • – Meme ucunu tutamayan bebekler için
  • – Doğru ve sağlıklı emzirme yöntemleri konusunda
  • – Süt saklama konusunda
  • – Birden fazla bebeklerinin olması ile emzirme koçları yardımcı olmaktadır.

Emzirme Koçluğu Bursa ile sitemizde online eğitim alarak sertifikalı bir şekilde iş bulmanızda kolay ve hızlı olmaktadır.

Kimler Katılabilir

– Sağlık ile ilgili tüm bölüm öğrenci ve mezunları,

– Psikologlar,

– Pdr’ler,

– Besyö mezunları,

– Sosyologlar,

– Plates ve Yoga eğitmenleri,

Profesyonel olarak doğum koçluğu yapmak isteyen yukarıdaki bölümler ve benzeri hamilelik, psikoloji, spor gibi bölümler okuyan ve ya mezun olan kişiler katılabilir. Eğitimimize sağlık bölümlerinden mezun ve öğrenci herkes katılabilir.

Eğitimimize sağlık bölümlerinden mezun herkes katılabilir. Eğitimimiz 60 saat 2 ay sürecektir. Eğitim sonunda başarılı olan kişilere HALİÇ ÜNİVERSİTESİ onaylı Emzirme ve Lohusalık Koçluğu Sertifikası verilecektir.

Ders İçeriği

• DANIŞMANLIK BECERİLERİ