2018 – Eğitici Eğitimi - (Kod: 2161)

Eğitim hayat boyunca devam etmesi gereken bir olgudur. Bu olgu sadece öğrencilik yaşamında değil iş yaşamında da büyük bir gerekliliktir. Bu konuda öncelikle Eğitici Eğitimi nedir sorusu hakkında bilgilendirme yapmamız doğru olacaktır. Eğitici Eğitimi katılımcılarımıza sunum yaparken ya da eğitim vermek zorunda olduklarında bilmeleri gereken temel teknikleri öğreten bir programdır.

Eğitici Eğitimi  eğitimimizde verilen eğitimlerden sonra özellikle kariyerlerinde eğitim vermek zorunda olan kursiyerlerimiz büyük bir ilerleme kaydetmektedir. Çünkü toplum önünde yapılan konuşmalar ya da sunumlar kursumuzu alan bireyler için artık daha kolay bir hale gelmektedir. Bunun nedeni ise derslerimizin eğitim içerikleridir.

İyi bir sunum, bilginin, önerilerin, görüş ve yeteneklerin birleşimi, bu birleşiminde farlı profilde ki bireylere doğru bir şekilde aktarımı ile oluşur.

Topluluk önünde konuşmak için neye ihtiyacınız var? Hayal gücü, teatral yetenek, bilgi birikimi ve en önemlisi enerji.

Eğitici Eğitimi, iletişimi güçlendirmek, bilgi paylaşımlarında bulunmak, topluluk önünde rahatlıkla konuşabilme ve en önemlisi doğru sunum yapabilme becerisi ile birlikte özgüveninizi artıracak ve nasıl bir yol haritası izlemeniz gerektiğini aktaran bir eğitimdir. Bu eğitimi iş dünyasında var olan ve olmaya hazırlanan herkes alabilir.

Bu eğitimi alan kişiler, sadece iş hayatlarında değil sosyal süreçlerinde de iletişim anlamında fark yaratabilirler. Neden? Önemli olan ne anlattığın değil, neyi nasıl anlattığındır da ondan.

Eğitici Eğitimi ile kendi iş yerinizde rakiplerinizin bir tık önünde olabileceğiniz gibi sonra ki kariyer planlarınızda fark yaratıcı bir tanımlama yapabileceksiniz. Bu keyifli ve tecrübe paylaşımı ile harmanlanmış eğitimden hem keyif almanız hem de fayda sağlamanız dileğiyle.

Aldığınız Eğitici Eğitimi sertifikası ile sahip olduğunuz sertifikasyonlarda yeterli donanıma ulaştığınızda eğitimlerini verebiliyor olacaksınız.

Eğitici Eğitimi İçin Gereklilikler

Eğitici Eğitimi  eğitimine katılım sağlamak isteyen bireyler için eğitim kurumumuzda pek çok avantaj bulunmaktadır. öncelikle Eğitici Eğitimi online eğitimlerimiz sayesinde Türkiye’nin her yerinden kurslarımıza katılım gösterebilirsiniz. Bunun için sistemimize kayıt olmak yeterlidir. Eğitim süresi boyunca derslere kaliteli şekilde katılım gösteren kursiyerlerimizin insan kaynakları ve eğitimleri konusunda kendilerini geliştirmeleri mümkündür.

Kursumuzun eğitim sürecinin tamamlanması yapılan sınavlardan sonra netice vermektedir. sınavlar özellikle uzaktan eğitim alan kursiyerlerimiz için online şekilde yapılmaktadır. Yineleme imkânı da bulunan sınavlardan geçilmesi mevzuatlara göre sertifika almaları gereken kursiyerlerimizin büyük oranda işine yaramaktadır. Çünkü eğitim kurumumuz Eğitici Eğitimi  sertifikasını sınavları geçen her katılımcısına vermektedir.

Kimler Katılabilir

– Mesleğinde kendini geliştirmek isteyen kişiler,

– Eğitim alanına yönelmek isteyen kişiler,

– Biriktirdiği bilgi birikimini daha sağlıklı aktarmak isteyen kişiler,

– Daha önce tamamladığı uygulayıcı olduğu konularda eğitim vermek isteyen kişiler,

En az LİSE mezunu herkes katılabilir.

Eğitimimiz 40 saat 2 ay sürecektir. Eğitim sonunda başarılı olan kişiler HALİÇ ÜNİVERSİTESİ ve M.E.B. onaylı Eğitici Eğitimi Sertifikası alacaktır.

Ders İçeriği

· Eğitimin faydaları

· Yüksek performanslı eğitici olmak ne demek

· Eğitimin planlanması ve içerik tasarımı