2018 – Diksiyon Eğitmenliği - (Kod: 2156)

Konuşma tarzınız dış görünüşünüzün ardından karşınızdaki kişiye kendinizi etkili bir şekilde tanıtabileceğiniz en etkin yoldur.

Diksiyon, her şeyden önce kendimizi tanıtma biçimimizdir. Diksiyon kişiliğinizi hatta kalitenizi de yansıtmaktadır.

Düzensiz bir konuşma insanların sizin hakkınızda yanlış fikirlere sahip olmasına neden olabilir.

Günümüzde birçok insan bu ve buna benzeyen nedenlerle diksiyonuna daha çok önem veriyor. Fakat bu konudaki eksiklerini tamamlayabilmek için yer, kişi ve kurum bulmakta zorlanabiliyorlar.

Ülkemizde bu eksikliği gidermek için açtığımız bu kursun, diksiyonu geliştirmek amaçlı olmadığını ve tamamen diksiyon eğitmenliği üzerine odaklandığını unutmamanız temennisindeyiz.

Diksiyon eğitici eğitimine katılmanız için yüzlerce neden yazabiliriz. Lakin bunları ayıklamak için kendinize bir kaç soru sormanızı rica ediyoruz.

• Diksiyon problemleri yaşayan bireylere yardımcı olmak ister miyim?
  • İletişim, dil, ses, konuşma, hitabet, toplum önünde konuşma gibi alanları seviyor muyum?
  • İnsanların hayatlarına dokunmayı, onlara güzel olan bir şeyleri öğretmeyi seviyor muyum?

Bu sorulara cevabınız belirgin ve evet ise bu eğitimi kaçırmamanızı öneririz.

Bu eğitime katılan bireyler çeşitli kurum ve kuruluşlarda DİKSİYON EĞİTMENLİĞİ uygulamaları yapabilirler. Seminer, panel, konferans çalışması yapabilir, kurum ya da bireylere konusunda danışmanlık hizmeti sağlayabilirler.

Eğitimin getirdiği kazanım ve yeterlikler ile değerlere uygun şekilde kendi iş yerinizde de çalışabilirsiniz.

Özellikle üniversite onaylı bir eğitim aldığınızdan dolayı Resmi kurumlarda da görev alabilirsiniz.

DİKSİYON EĞİTİCİ EĞİTİMİ NASIL ALINIR?

Diksiyon eğitici eğitimi, dünyanın her yerinde çok ciddiye alınan ve özenle uygulanan bir alandır. 21. Yüz yılın teknolojik gelişmeleri neticesinde çevirimiçi hizmetinde sunulduğu bu alanda alacağınız Diksiyon Eğitici eğitimi yaklaşık 2 ay sürmektedir. Bu süre zarfında videolar ile zenginleştirilmiş bir çevirimiçi eğitimin yanı sıra okuma dokümanlarınız da ek olarak paylaşılacaktır. Eğitim içerisinde canlı yayınların da olacağı gibi yüz yüze workshop eğitimler ile de tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız.

Üstelik Haliç Üniversitesi tarafından onaylı sertifikanız ile tüm ülkemiz ve uluslararası mecrada tanınacaksınız.

Kimler Katılabilir

• Diksiyon Eğitmenliğini Meslek Edinmek İsteyenler,
  • Mevcut Mesleklerinin Yanında Diksiyon Eğitmenliğini Profesyonel Olarak Yapmak İsteyenler,
  • Diksiyon Eğitmenliği Sırasında Uzman Yaklaşımları Kullanmak İsteyen Profesyoneller,
  • Diksiyon Bilgileri Kullanımında Etkin Ve Başarılı Olmayı Amaçlayanlar,
  • Diksiyon Becerilerinin Uygulanmasındaki Başarının Artmasını İsteyenler,
  • Diksiyon Konusunda Ekibinin Daha Etkin Olmasını Amaçlayanlar ve en az ÖNLİSANS Mezunu kişiler Diksiyon Eğitmenliği Programına Katılabilirler.

En az Önlisans Mezunu Herkes katılabilir. Eğitimimiz 100 saat 2 ay sürecektir. Eğitim sonunda başarılı olan kişiler HALİÇ ÜNİVERSİTESİ onaylı Diksiyon Eğitmenliği Sertifikası alacaktır.

Ders İçeriği

• Diksiyon Nedir, Ne Değildir?

• Solunum Egzersizleri

• Dil Ve Ses Organları

• Diksiyon Eğitimlerinin Nasıl Yapılacağı

• Toplum Önünde Konuşma