2018 – Biyometrik Yüz Okuma ve Profil Tanımlama Uzmanlığı - (Kod: 2154)

Profil tanımlamada ileri düzey eğitiminin temel amacı; profil tanımlama temel eğitimine katılmış bireylerin bu eğitimlerini mesleki bilgilerle birleştirmelerini, alacakları eğitimi hedefleriyle konumlandırmalarını ve kendi alanlarında kullanmalarını sağlayan bir program olmaktır.

Bu uzmanlık alanlarını dört başlıkta toplamaktayız. Ve katılımcılar 4 ana başlığı da alacaklardır.

Bu programa katılmanın ilk şartı profil tanımlama temel eğitimine katılmaktır.

*NEDEN BU EĞİTİME KATILMALIYIM?

İleri Düzey Profil Tanımlama Eğitimi; mesleğinizde daha başarılı olabilmeniz gereken sözsüz iletişim becerilerini size kazandıracak bir eğitim olacaktır.

Daha etkin bir şekilde olayları yorumlayabilir, yön verebilir ve bu olayları daha kolay aydınlatabilirsiniz.

Özellikle 4 alanda da ileri düzey eğitime katılacaksınız.

1. Alan : Güvenlik

2. Alan : Satış – Pazarlama – İkna

3. Alan : Sağlık – Psikoloji – Bilim

4. Alan : Yönetim – İnsan Kaynakları – Liderlik

*PROFİL TANIMLAMAYI NERELERDE KULLANABİLİRİM?

Bu eğitime katılan bireyler çeşitli kurum ve kuruluşlarda Profil Tanımlama uygulamaları yapabilirler.

Seminer, panel, konferans çalışması yapabilir, kurum ya da bireylere konusunda danışmanlık hizmeti sağlayabilirler.

Eğitimin getirdiği kazanım ve yeterlikler ile değerlere uygun şekilde kendi iş yerinizde de çalışabilirsiniz.

İLERİ DÜZEY PROFİL TANIMLAMA EĞİTİMİ NASIL ALINIR?

İleri Düzey Profil Tanımlama eğitimi, dünyanın her yerinde deneysel yöntemlerle uygulanan bir alandır. 21. Yüz yılın teknolojik gelişmeleri neticesinde çevirimiçi hizmetinde sunulduğu bu alanda alacağınız İleri Düzey Profil Tanımlama eğitimi yaklaşık 2 ay sürmektedir. Bu süre zarfında videolar ile zenginleştirilmiş bir çevirimiçi eğitimin yanı sıra okuma dokümanlarınız da ek olarak paylaşılacaktır. Eğitim içerisinde canlı yayınların da olacağı gibi yüz yüze workshop eğitimler ile de tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız.

Üstelik Haliç Üniversitesi tarafından onaylı sertifikanız ile tüm ülkemiz ve uluslararası mecrada tanınacaksınız.

Kimler Katılabilir

Özellikle,

İnsan Kaynakları Uzmanları, Emniyet Personeli, Özel Güvenlikçiler, Askerler, Satış Uzmanları, Eğitmen Ve Öğretmenler, Ruh Sağlığı Uzmanları, İletişim Uzmanları, Reklamcılar, Kişisel Gelişim Uzmanları, Koçlar, Basın Mensupları, Yöneticiler…

Ayrıca,

Konuya ilgi duyan herkes katılabilir.

Ders İçeriği

• İleri düzey reflektif profil tanımlama
  • İleri düzey Beden Analizleri
  • İleri düzey Yüz Analizleri